•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περίθαλψη Αδέσποτων Ζώων στην Κοκκαλού

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το πρόγραμμα εμβολιασμών-στειρώσεων αδέσποτων ζώων του δήμου Βόλβης και της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδας

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των πολιτών, στο πρόγραμμα δωρεάν εμβολιασμών, στειρώσεων και ηλεκτρονικής καταγραφής αδέσποτων ζώων, που υλοποιήθηκε στην Κοκκαλού, με τη συνεργασία του Δήμου Βόλβης και της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδας (ΕΔΚΕ).
Στο ειδικά διαμορφωμένο δημοτικό κτίριο έξω από την Κοκκαλού, οι κτηνίατροι της ΕΔΚΕ προχώρησαν σε εμβολιασμό, καταγραφή και στείρωση δεκάδων αδέσποτων ζώων, το διήμερο της δράσης (24-25/9). Εκτός από τα ζώα που περισυνέλλεξαν συνεργεία του δήμου από διάφορες περιοχές, μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση από τους δημότες, αρκετοί από τους οποίους μετέφεραν οι ίδιοι στον χώρο αδέσποτα από τη γειτονιά τους.
Μάλιστα, σημαντική ήταν η συμμετοχή των εθελοντών στις υιοθεσίες αδέσποτων ζώων, πρόγραμμα που υλοποιεί ήδη ο δήμος Βόλβης μέσω της δημοτικής ιστοσελίδας, καθώς ήδη τα μισά εξ αυτών έχουν υιοθετηθεί.
Με το πρόγραμμα στην Κοκκαλού, ο δήμος Βόλβης εγκαινίασε τη συνεργασία του με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος. Η ΕΔΚΕ είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο, καρπός ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων, οι οποίοι έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα. 

 ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΑΛΟΥ  ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΑΛΟΥ  ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΑΛΟΥ
 ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΑΛΟΥ  ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΑΛΟΥ