•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσκλήσεις

Πρόσκληση στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου για την Τρίτη 31 Μαϊου 2022


sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Νέα Βρασνά 27/05/2022

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 9127

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 περί Δ.Κ.Κ. και όμοιες άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  (Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης)  σας καλούμε να συμμετάσχετε  στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα (Στο Σταυρό) την 31η    του μηνός Μαϊου του έτους  2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.30΄ κατά την οποία θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης.

(Για την συμμετοχή στην συνεδρίαση είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση προβλεπόμενων αποστάσεων.)

  1. Εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

(Εισηγητής Καπετανικόλα Ευαγγελία)

  1. Τμηματική οριοθέτηση, χωρίς κατασκευή έργων,  του ρέματος  ΚΑΟΑ  στην περιοχή  Ασπροβάλτας της Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου Δήμου Βόλβης.
  1. Έγκριση μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την κατασκευή του έργου Ε.Ε.Λ. και καταθλιπτικών αγωγών οικισμών Σταυρού και Βρασνών Δήμου Βόλβης.

(Εισηγητής Πρόεδρος Δ.Σ. – κ. Θωμά Νικόλαος)

  1. - Ονοματοδοσία ανώνυμης οδού της Κοινότητας Φιλαδελφίου του Δήμου Βόλβης.
  1. Συγκρότηση Α/θμιων και Β/θμιων Συμβουλίων για την επιθεώρηση – αδειοδότηση ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, πόλεως & υπαίθρου, Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, για το έτος 2022.

(Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Πανταζίδης Νικόλαος)

  1. Λήψη απόφασης επί της παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας στο Δήμο Βόλβης, κατόπιν διαδικασιών δημοπράτησης.
  1. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού Δήμου Βόλβης, έτους 2022.
  1. Χορήγηση Έγκρισης του Δ.Σ. Βόλβης επί δυνατότητας υπεκμίσθωσης Δημοτικού Αναψυκτηρίου στην Κοινότητα Σταυρού Δ.Ε. Ρεντίνας -Τροποποίηση όρων υφιστάμενης σύμβασης.

(Εισηγητής Δήμαρχος –κ. Λιάμας Διαμαντής)

  1. Λήψη απόφασης για την συμπλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με νέα μέλη σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών και για την συμμετοχή του Δήμου Βόλβης στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της άνω εταιρίας
  1. Λήψη απόφασης για την δωρεά από το Δήμο Βόλβης σε τρίτους μετοχών της δημοτικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.
  1. Λήψη απόφασης για την αξιοποίηση του ιαματικού φυσικού πόρου των «Ιαματικών Πηγών Νέας Απολλωνίας» του Δήμου Βόλβης και των υφιστάμενων εγκαταστάσεων που συνέχονται με αυτόν.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΩΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ