•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσκλήσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019


ellhnik_dhmokratia

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Σταυρός 7/2/2019

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 2295

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 περί Δ.Κ.Κ. και όμοιες άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) οι οποίες αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα (στο Σταυρό) την 11η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 κατά την οποία θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ

Ενημέρωση από κ. Δήμαρχο

(Εισηγήτρια κ. Καπετανικόλα Ε.)

  1. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης που αφορά στο έργο «Αντικατάσταση αγωγού εξωτερικού υδραγωγείου από πηγές Νερού Μάνα –  υφιστάμενη δεξαμενή Αρέθουσας Δ. Βόλβης».
  2. Περί υποβολής πρότασης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1 «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2018» Γ’ Πρόσκληση του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
  3. Αλλαγή χρήσης υφιστάμενης αρδευτικής γεώτρησης σε υδρευτική, σε τμήμα του υπ’ αριθ. 863α αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Στίβου, για κάλυψη των υδρευτικών αναγκών του οικισμού Στίβου.
  4. Καθορισμός τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας δημότη, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 99/270 Δ.Π.Ε. Βρασνών.
  5. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους για το έργο «Εργασίες αποκατάστασης Επαρχιακής Οδού Σταυρού - Ολυμπιάδας στο τμήμα που διέρχεται τον οικισμό Σταυρού Δήμου Βόλβης».

    (Εισηγητής Πρόεδρος Δ.Σ. – κ. Θωμά Νικόλαος)

  6. Έγκριση επιπλέον υπηρεσιών για τους Δημότες του Δήμου Βόλβης από το Κέντρο Πρόληψης για την υγεία και έγκριση καταβολής ετήσιας συνδρομής Δήμου Βόλβης για το έτος 2019.
  7. Οικονομική ενίσχυση δημότη.
  8. Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Νέας Απολλωνίας, ως χώρο τοποθέτησης αυτόματης ταμειολογιστικής μηχανής (ΑΤΜ).
  9. Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στη Δ.Κ. Σταυρού, ως χώρο τοποθέτησης αυτόματης ταμειολογιστικής μηχανής (ΑΤΜ).
  10. Απευθείας εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στα ΕΛΤΑ, για την ικανοποίηση των αναγκών στέγασης του Καταστήματος ΕΛΤΑ Ασπροβάλτας.
  11. Εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων.

    (Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ.  Σιάγκας Βασίλειος)

  12. Εφαρμογή προγράμματος μαζικών εμβολιασμών, στειρώσεων και ηλεκτρονικής καταγραφής αδέσποτων ζώων, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Οργάνωση “Vets In Action”.
  13. Πρόσληψη συμβασιούχων υπαλλήλων ΥΕ-Εργατών νεκροταφείων με δίμηνες συμβάσεις για κάλυψη αναγκών υπηρεσίας νεκροταφείων.

    (Εισηγητής Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. - Αντιδήμαρχος κ. Καρακίτσος Απόστολος)

  14. Διαγραφές ποσών από Χρηματικούς καταλόγους Δήμου Βόλβης.
  15. Εξέταση αιτήματος κ. Δεληγκάρη Ζαχαρένιας περί υπαγωγής της επιχείρησής της στη διάταξη του άρθρου 5 Ν. 429/76.
  16. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Βόλβης, Δ΄ τριμήνου 2018.
  17. Αποδοχή ετήσιου απολογισμού και προγραμματισμού Περιφερειακού Συνδέσμου ΦΟΔΣΑ Κ.Μ.
  18. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιων δικηγόρων Δήμου Βόλβης.
  19. Αποδοχή συμπληρωματικής κατανομής ΚΑΠ έτους 2018. 
  20. Αποδοχή συμπληρωματικής κατανομής από ΚΑΠ έτους 2018, προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών και κατά προτεραιότητα κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολείων.

    (Εισηγητής Δήμαρχος –κ. Λιάμας Διαμαντής)

  21. Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως 8 μήνες για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα έτους 2019.
  22. Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη δαπάνης από Κ.Α.Π για το έτος 2019.
  23. Τροποποίηση Ο.Ε.Υ.
  24. Περί της συλλογής και αποκομιδής στερεών αποβλήτων  και ανακυκλώσιμων υλικών.
  25. Περί ανάκλησης της υπ’ αριθμ. 35/2018 ΑΔΣ και ανάθεση σε ορκωτούς λογιστές της εκκαθάρισης Δημοτικών Επιχειρήσεων και Πνευματικού Αθλητικού Κέντρου.
  26. Έγκριση συμμετοχής Δήμου Βόλβης, σε τουριστικές εκθέσεις εξωτερικού και διάθεση πιστώσεων.
  27. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού Δήμου Βόλβης έτους 2019.
  28. Συζήτηση και λήψη απόφασης και προσδιορισμός ενεργειών μετά την έκδοση της υπ’ αρίθμ. Yπουργικής Aποφ., αριθμ. οικ. 2/6748/ΔΛΚ/24-01-2019 (ΦΕΚ Β’ 194) του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΩΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ