•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών…

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΘΕΜΑ: «ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ καθώς και άλλων λεπτομερειών».

Σχετ. Η υπ’ αριθμ. 24293/04-04-2019 Απόφαση Υπουργού Εσωτερικών (ΦΕΚ 1166/τ.Β΄/08-04-2019)

Ο Δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, προσκαλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, των συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων, τους επικεφαλής των συνδυασμών υποψηφίους Δημάρχους, (ή εκπροσώπους τους), τους εκπροσώπους των συνδυασμών των Κοινοτικών εκλογών, τους μεμονωμένους υποψηφίους των κοινοτικών εκλογών και τους υποψηφίους Περιφερειάρχες ή τους εκπροσώπους των συνδυασμών τους, που θα μετέχουν στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό κατάστημα στο Λιμάνι Σταυρού) με θέμα συζήτησης τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται για προεκλογική προβολή.

Ο Δήμαρχος Βόλβης

Διαμαντής Λιάμας