•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Εν όψει έναρξης των διαδικασιών που απαιτούνται για την παραχώρηση αδειών απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας έτους 2017, παρακαλούνται όσοι διατηρούν όμορη προς τους ως άνω χώρους επιχείρηση και επιθυμούν να μισθώσουν αυτούς, να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο τμήμα Εσόδων του Δήμου Βόλβης, που βρίσκεται στο δημοτικό κατάστημα Σταυρού, τηλ. 2397330234.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ σύναψης μισθωτηρίων με το Δήμο ορίζεται μέχρι τις 23 Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή.

Στην αίτηση αναγράφονται :

α) το ονοματεπώνυμο ή η επωνυμία του αιτούντος, το είδος και η διεύθυνση της επιχείρησης (εάν πρόκειται για εταιρείες θα πρέπει να προσκομίσουν το εταιρικό τους), διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνα επικοινωνίας

β) η θέση, η έκταση (τ.μ.) και δραστηριότητα που θα ασκηθεί στον αιτούμενο προς χρήση χώρο (π.χ. τοποθέτηση ξαπλώστρων, ομπρελών, θαλάσσιων μέσων αναψυχής τραπεζοκαθισμάτων κλπ.).

Μαζί με την αίτηση συνυποβάλλονται :

α) φωτοαντίγραφο της άδειας λειτουργίας καταστήματος με την ρητή προϋπόθεση ότι αυτή ισχύει

β) βεβαίωση από την ταμιακή υπηρεσία του Δήμου, ότι ο ενδιαφερόμενος δεν είναι οφειλέτης του Δήμου (Δημοτική Ενημερότητα, άρθρο 285 του Δ.Κ.Κ.)

γ) ταμιακή απόδειξη με το Α.Φ.Μ. της επιχείρησης ή έντυπο της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. περί χορήγησης Α.Φ.Μ

δ) φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας

ε) υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη του άρθρου 11 του ν. 4281/2014, ή σε υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη από την εφαρμογή «ΟΡΕΝ» της ΕΚΧΑ Α.Ε., ή σε απόσπασμα του τοπογραφικού διαγράμματος καθορισμού οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας όπου αυτός υφίσταται.