•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μήνυμα Δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντή

Ο εθελοντισμός αποτελεί μια από τις πιο ευγενικές μορφές αλληλεγγύης, μετουσιώνοντας σε πράξη την κάθε ευγενική πρόθεση.

Τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Εθελοντή τη νοιώθουμε στο Δήμο Βόλβης ως μια δική μας εορτή, μέσω της μακράς παράδοσης εθελοντισμού που έχουμε.
Από την αθρόα συμμετοχή μικρών και μεγάλων, σχολείων και φορέων στις δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και το δίκτυο πιστοποιημένων εθελοντών που σώζει ζωές μέσω της ΚΑΡΠΑ και των απινιδωτών, έως τους συλλόγους που προσφέρουν εθελοντικά σε πολιτισμό, αθλητισμό και περιβάλλον διατηρώντας παράλληλα πολύτιμες Τράπεζες Αίματος, οι κάτοικοι του δήμου Βόλβης δείχνουν με κάθε τρόπο τις ευαισθησίες τους.
Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στη μεγάλη συνεισφορά τους, στο να διατηρούμε καθαρές τις ακτές μας, κερδίζοντας επάξια τη διεθνή διάκριση των οκτώ Γαλάζιων Σημαιών κατά σειρά ετών.  Τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύουν.
Αυτή την ημέρα, ενώνουμε κι εμείς τη φωνή μας στο πανανθρώπινο κάλεσμα για εθελοντική προσφορά, είτε οργανωμένη είτε μεμονωμένη, με επίκεντρο να διατηρήσουμε άσβεστη τη φλόγα του εθελοντή και στα παιδιά μας.
Το περιβάλλον ο πολιτισμός, οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αιμοδοσία, μετατρέπουν τους εθελοντές κάθε ηλικίας σε σύμβολα ομοψυχίας, δύναμης, πίστης, ενότητας και ειρήνης.
Στο σημείο αυτό, θέλω να υπενθυμίσω ότι είναι σε εξέλιξη η στελέχωση του  οργανωμένου Δικτύου Εθελοντριών και Εθελοντών του Δήμου Βόλβης και με πολύ χαρά βλέπουμε μεγάλη ανταπόκριση και ευελπιστούμε σε ακόμα μεγαλύτερη.
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε με ανιδιοτέλεια τον συνάνθρωπο μας.