•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοτική Ενότητα Απολλωνίας • Ανακοίνωση Διεξαγωγής Συνοδευτικών Δράσεων του ΤΕΒΑ

 stirizin teva 

Ο Δήμος Βόλβης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 στην πλατεία Νέας Απολλωνίας. Θα πραγματοποιηθεί προβολή των εξής ταινιών:

  

 «TOY STORY 4»  στις 19:30 μ.μ.  «Μαγικός Καθρέφτης » στις 21:00 μ.μ. 
toy story 04 Μαγικός Καθρέφτης

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ψυχαγωγήσει τους ωφελούμενους του ΕΠ ΤΕΒΑ προβάλλοντας αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια μιας και πολλές φορές η πρόσβαση τους σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι περιορισμένες, ιδίως και μετά με την εμφάνιση της Παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid19. Για τον λόγο αυτό θα μοιραστούν μάσκες, ατομικά νερά, χυμοί και σνακ.  Οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα :

Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1770

Από κινητό: 6907650399

E -mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook : ‘TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ’’

Ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΑ