•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χαιρετισμός

Χαιρετισμός Δημάρχου

Δήμαρχος Βόλβης - Διαμαντής ΛιάμαςΣε μια δυσχερή συγκυρία για τη χώρα μας, καλούμαστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι πολίτες.

Καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε με αλληλεγγύη στις απαιτήσεις όσων υποφέρουν, αλλά και να σχεδιάσουμε ένα λειτουργικό δήμο, ένα δήμο συμπαραστάτη και αρωγό των δημοτών.

Η καλυτέρευση της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου Βόλβης θα συνεχίσει να αποτελεί την πρώτιστη προτεραιότητα μας. Στόχος μας να σταθούμε ιδιαίτερα δίπλα στα καθημερινά προβλήματα, σε όλες τις γωνιές αυτού του ευλογημένου τόπου.

Παράλληλα, να ολοκληρώσουμε το πολύπλευρο έργο, τη στρατηγική ανάπτυξη του τόπου μας, που τόσο μεθοδικά σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το 2010 έως σήμερα.

Πάντα με διαφάνεια και συνετή διαχείριση των πολύτιμων πόρων που είτε βγαίνουν από το υστέρημα του συνδημότη μας είτε προέρχονται από την ελάχιστη κρατική χρηματοδότηση, η δημοτική μας ομάδα σκοπεύει να δημιουργήσει όλες εκείνες τις προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα εξακολουθήσω να εργάζομαι με αποτελεσματικότητα, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής σε κάθε δημοτική και τοπική ενότητα, στις ορεινές περιοχές, στη λίμνη και στις ακτές του Στρυμονικού κόλπου. Αυτή την πρόκληση σκοπεύω να την φέρω σε πέρας με κάθε κόστος. Με σεβασμό στο περιβάλλον και κύριο μέλημα την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Σας καλώ να συστρατευθείτε σε αυτή την προσπάθεια. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Για να δημιουργήσουμε το δήμο Βόλβης που μας αξίζει να έχουμε ως το σπίτι μας. Δεν είναι καιρός για λόγια και μεμψιμοιρίες, αλλά για έργα και προτάσεις. Αξίζουμε και μπορούμε.

Με  Εκτίμηση 
Ο Δήμαρχος Βόλβης 
Διαμαντής Λιάμας 


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT