•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσκλήσεις

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019


sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Σταυρός 08/03/2019

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 4721

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 75 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στο Σταυρό την 8η Μαρτίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 π.μ. κατά την οποία θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας υποβολής προσφορών για τον υπ’ αρ. 1/2019 Διεθνή Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών:  «Ενεργειακή Αναβάθμιση - Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων και εφαρμογές Smart Cities, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Βόλβης»
  2. Έγκριση πρακτικών δημοπράτησης για την εκμίσθωση χώρων αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών με ξαπλώστρες, ή καθίσματα, με ή χωρίς τραπεζάκι
  3. Έγκριση πρακτικών δημοπράτησης για την εκμίσθωση χώρων αιγιαλού για την ανάπτυξη εξοπλισμού θαλάσσιων σπορ
  4. Ορισμός πληρεξούσιων δικηγόρων σχετικά με το αριθ. πρωτ. 4708/08-03-2019 αίτημα για παροχή νομικών υπηρεσιών, για σύνταξη και κατάθεση ενδίκου μέσου στο Συμβούλιο της Επικρατείας
  5. Ορισμός πληρεξούσιων δικηγόρων σχετικά με το αριθ. πρωτ. 4715/08-03-2019 αίτημα για παροχή νομικών υπηρεσιών

Η πρόσκληση αυτή έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, για λόγους τήρησης προθεσμιών - χρονοδιαγράμματος, για λόγους Δημοτικού συμφέροντος  και  για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου,  καθώς σήμερα 08/03/2019 λήγει η προθεσμία απαντήσεων – διευκρινίσεων στα ερωτήματα που υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ και ο χρόνος δεν επαρκεί για τη χορήγηση των διευκρινήσεων, αλλά και επειδή πολύ σύντομα, στις 14/03/2019, λήγει η αρχική προθεσμία υποβολής προσφορών και με την ανωτέρω παράταση, θα λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι για την νέα προθεσμία ώστε να καταθέσουν πλήρεις και ορθότερες προσφορές (θέμα 1), είναι απαραίτητη η έγκριση των πρακτικών δημοπράτησης για εκμισθώσεις χώρων αιγιαλού, διότι θα πρέπει να συναφθούν συμφωνητικά με τους αναδόχους εντός συγκεκριμένης προθεσμίας (θέματα 2 & 3), για την κατάθεση του ενδίκου μέσου στο ΣτΕ εντός συγκεκριμένης προθεσμίας (θέμα 4) και για να εκπροσωπηθεί νομικά ο Δήμος άμεσα (θέμα 5).

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Ο.Ε.

ΛΙΑΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ