•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσκλήσεις

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018


ellhnik_dhmokratia

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Σταυρός 24/08/2018

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 15361

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 περί Δ.Κ.Κ. και όμοιες άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα (στο Σταυρό) την 27η του μηνός Αυγούστου του έτους 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.00 μ.μ κατά την οποία θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ενημέρωση από κ. Δήμαρχο.

(Εισηγητής Δήμαρχος –κ. Λιάμας Διαμαντής)

  1. Περί λειτουργίας, βιωσιμότητας και ανάπτυξης της Α.Ε. Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλωνίας και των εγκαταστάσεων της νέας λουτρόπολης.
  2. Έγκριση εκτέλεσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για την Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών: Ενεργειακή Αναβάθμιση Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων και εφαρμογές Smart Cities, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Βόλβης, στη βάση της ΑΔΣ 227/2017.
  3. Έγκριση εκτέλεσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για την Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Παροχή Υπηρεσιών Ανεξάρτητου Συμβούλου Υποστήριξης του Δήμου για την: Ενεργειακή Αναβάθμιση Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων – Εφαρμογές Smart Cities, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Βόλβης, στη βάση της ΑΔΣ 227/2017.
  4. Έγκρισης υποβολής αίτησης στήριξης και πρότασης έργου (πράξης) στο Τοπικό Πρόγραμμα «CLLD/LEADER»,του ΠΑΑ 2014-2020 (Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020)
  5. Αίτημα δημότη για οικονομική ενίσχυση για λόγους υγείας. 
  6. Αίτημα πολίτη για χορήγηση ειδών διαβίωσης κλπ.
  7. Διαγραφή οφειλών χρηματικών καταλόγων Δήμου. 
  8. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Βόλβης, έτους 2018.

Η συνεδρίαση αυτή έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, καθότι κατά πρώτο, οι μελετητές του επιχειρηματικού σχεδίου για την βιωσιμότητα και ανάπτυξη της Α.Ε. ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ και των εγκαταστάσεων της νέας λουτρόπολης, αδυνατούν να παραβρεθούν στην συνεδρίαση άλλη ημερομηνία πέραν της 27ης/08/2018 για ενημέρωση των μελών του Δ.Σ.και κατά δεύτερο τρέχουν και άλλα κατεπείγοντα θέματα άμεσης εξυπηρέτησης – βοήθειας πολιτών αλλά και άμεσης προώθησης δημοτικών θεμάτων για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΩΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ