•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δράσεις

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

 

Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης ευχαρίστησε εγγράφως προξενικές αρχές έξι κρατών για την άφιξη χιλιάδων τουριστών το φετινό καλοκαίρι

Η ολοκλήρωση της θερινής τουριστικής περιόδου, για μια ακόμα χρονιά και παρά την δυσχερή οικονομική συγκυρία, επιβεβαίωσε τη διαχρονικότητα του δήμου Βόλβης, ως πόλου έλξης παραθεριστών εντός κι εκτός Ελλάδας.

Δεκάδες χιλιάδες τουρίστες, ιδιαίτερα από τις χώρες της νοτιανατολικής και κεντρικής Ευρώπης, κατέκλυσαν αυτό το καλοκαίρι τα θέρετρα του Στρυμονικού κόλπου, ως επιστέγασμα της μεθοδικής και αδιάλειπτης προσπάθειας της δημοτικής αρχής, να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις προβολής του δήμου Βόλβης σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ενισχύθηκε και η συνεργασία με τις διπλωματικές αρχές ευρωπαϊκών κρατών, οι πολίτες των οποίων επιλέγουν ως τόπο διακοπών τους τα παραθεριστικά κέντρα της Βόλβης.

Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, με επιστολή του στις προξενικές αρχές Βουλγαρίας, Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας, Σλοβακίας και Τσεχίας, τους ευχαρίστησε για την προσωπική συμβολή τους, ώστε και φέτος να προτιμήσουν το Σταυρό, τα Βρασνά και την Ασπροβάλτα, δεκάδες χιλιάδες συμπατριωτών τους, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Οι μακρόχρονοι δεσμοί φιλίας μεταξύ των λαών μας, η αλληλοεκτίμηση και η άριστη συνεργασία μας, έχει διαμορφώσει ένα ισχυρό πλέγμα εξοικείωσης και σταθερής προτίμησης για το τουριστικό μας προϊόν. Επίκεντρο των προσπαθειών και των επιλογών μας είναι η ποιοτική προσφορά υπηρεσιών, η ζεστή φιλοξενία και η άνετη – ευχάριστη διαμονή όλων των επισκεπτών που επιλέγουν την περιοχή μας για τις θερινές τους διακοπές».


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT