•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δράσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «POLIS 2011»

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «POLIS 2011»

Την Κυριακή 6/11/2011 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δημοσίου – Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων «POLIS 2011».

Το εκθετήριο του Δήμου Βόλβης, συγκέντρωσε κατά γενική ομολογία επισκεπτών και διοργανωτών πολύ θετικά σχόλια σχετικά με την οργάνωση του χώρου, την παρουσίαση των παραδοσιακών προϊόντων και την συμπεριφορά των εκθετών.

Ο Δήμος Βόλβης, με την πολύτιμη συμβολή συλλόγων, εθελοντών και παραγωγών της περιοχής, κατόρθωσε να να δημιουργήσει ένα ζεστό, φιλικό προς τον επισκέπτη εκθετήριο, στο οποίο εκτός από τις ομορφιές του τόπου, παρουσιάστηκαν πολλά τοπικά προϊόντα και παραδοσιακά κεράσματα.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Δημήτρης Γαλαμάτης συναντήθηκε στο χώρο του εκθετηρίου, μεταξύ άλλων, με τον Γερμανό Πρόξενο κ. Wolfgang Hoelscher-Obermaier, τον Βούλγαρο Πρόξενο κ. Βασίλ Βάλτσεβ, τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Αναστασιάδη Σάββα, τους παρευρισκόμενους Δημάρχους από όλη την Ελλάδα, τους εκπροσώπους των αναπτυξιακών φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και με Γερμανούς και Έλληνες σύνεδρους.

Ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Γαλαμάτης, δήλωσε σχετικά: «Οι στόχοι που τέθηκαν για την ταυτόχρονη προβολή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Βόλβης, την προώθηση της τοπικής παραγωγής και την ανάδειξη του νέου προσώπου του Δήμου Βόλβης, επιτεύχθηκαν με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο. Ο Δήμος Βόλβης απέδειξε ότι δεν χρειάζονται περιτά έξοδα εντυπωσιασμού. Αρκεί οι κάτοικοι του Δήμου μας να συνεργαστούν μαζί μας για να αναδείξουμε αυτό που ήδη έχουμε στα χέρια μας. Έναν μαγευτικό τόπο, με φιλόξενους ζεστούς ανθρώπους και πλούσια παραγωγή». 

Παρακαλούμε για δημοσίευση/ αναμετάδοση

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Από τον δήμο Βόλβης

Τηλ. κέντρο 23970 61661

Κόνιαρης Δρόσος - 6937417970Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT