•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για την υποβολή αιτημάτων χορήγησης ενίσχυσης ήσσονος σημασίας στον τομέα Οστρακοκαλλιεργειών

Σας ενημερώνουμε, μετά από σχετική ανακοίνωση της Δ/νσης Υδατοκαλλιεργειών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ότι στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου www.minagric.gr και συγκεκριμένα στις Ανακοινώσεις του τομέα ΑΛΙΕΙΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.alieia.minagric.gr/node/364, έχει αναρτηθεί ανακοίνωση «Πρόσκληση για την υποβολή αιτημάτων χορήγησης ενίσχυσης ήσσονος σημασίας στον τομέα Οστρακοκαλλιεργειών» με συνημμένο το σχετικό αρχείο της Πρόσκλησης.

Καλούνται οι δυνητικοί δικαιούχοι στο πλαίσιο της εν λόγω πρόσκλησης να υποβάλλουν τα αιτήματα με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κοινοποίηση στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Επισημαίνουμε ότι η υποβολή αιτημάτων ξεκινά από την Τετάρτη 26/10/2022 και λήγει την Παρασκευή 25/11/2022 στις 23:59.

 Σας διαβιβάζουμε την εν λόγω πρόσκληση και παρακαλούμε για την ευρεία ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων φορέων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας.

Με εκτίμηση,

Πλάτων Κλεανθίδης

Τμήμα Αλιείας Μ. Ε. Θεσ/νίκης

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης
Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2022 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT