•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/2011

Συνδιάσκεψης Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου

Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βόλβης

Την Δευτέρα 21/11/2011 και ώρα 12:00 π.μ. συνήλθε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Σταυρού, σε δημόσια συνδιάσκεψη –συνεδρίαση, το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλβης, ύστερα από σχετική πρόσκληση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Γαλαμάτη, για τον προγραμματισμό δράσεων και τη λήψη μέτρων ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Ψαλτόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Εντεταλμένος για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Πάλλας, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, εκπρόσωποι των αστυνομικών τμημάτων, της τροχαίας, του λιμενικού σώματος, του δασαρχείου, του πυροσβεστικού κλιμακίου της περιοχής και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Γαλαμάτης παρουσίασε λεπτομερώς την υφιστάμενη κατάσταση και έθεσε τα βασικά ζητήματα της διευθέτησης των ρεμάτων, των αναγκών σε μηχανολογικό εξοπλισμό και της καταβολής των αποζημιώσεων για τις καταστροφές της 21ης Σεπτεμβρίου 2011 αλλά και για τον προγραμματισμό δράσεων και πρωτοβουλιών αντιμετώπισης δυσμενών καταστάσεων κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία κ. Ευάγγελος Μπαλατσός παρουσίασε τις δράσεις που έχουν δρομολογηθεί και τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την πλευρά του Δήμου για την θωράκιση από τα καιρικά φαινόμενα ενόψει της χειμερινής περιόδου για την αντιμετώπιση δυσμενών καταστάσεων από χιονοπτώσεις, παγετούς και έντονες βροχοπτώσεις αλλά και για το ειδικό έντυπο ενημερωτικό φυλλάδιο που πρόκειται σύντομα να εκδοθεί.

Ο κ. Ψαλτόπουλος στην τοποθέτησή του ενημέρωσε για τα θέματα των αποζημιώσεων από την πλημμύρα της 21/9/2011 και για την διενέργεια αυτοψιών στο άμεσο μέλλον από αρμόδιες επιτροπές αλλά και για τον προγραμματισμό λήψης μέτρων από την Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πάλλας παρουσίασε τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτει η Περ/ρεια Κεντ. Μακεδονίας για την πρόληψη αλλά και για την αντιμετώπιση δυσμενών καταστάσεων.

Στην συνέχεια οι εκπρόσωποι των φορέων του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ενημέρωσαν για τις προγραμματισμένες ενέργειες των Υπηρεσιών τους, για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και ενσωματώθηκαν προτάσεις για την ασφαλέστερη προστασία του Δήμου.Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT