•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

Για την νέα Σχολική Χρονιά 2011-2012

Βρισκόμενοι στο ξεκίνημα μιάς νέας διαδρομής που αρχίζει για τους μαθητές του Δήμου μας, στο δρόμο της μάθησης, της γνώσης και της μόρφωσης, δεν μπορεί παρά να είμαστε όλοι μας αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

Θεωρούμε ότι η μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας, αποτελεί το ζωντανότερο στοιχείο της τοπικής μας κοινωνίας αλλά και την ελπιδοφόρα δύναμη για την μετεξέλιξη και την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον εκ των πραγμάτων είμαστε υποχρεωμένοι να επενδύουμε στην μέγιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Παρά τα τεράστια οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και ως νεοσύστατος Δήμος, εκμεταλλευόμενοι την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, μεθοδικά και προγραμματισμένα, φροντίσαμε όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις των Σχολείων μας να αποκατασταθούν, να αναβαθμιστούν και να εξωραϊστούν ώστε οι μαθητές μας να μπορούν χωρίς λειτουργικά προβλήματα να αφοσιώνονται   στα μαθήματά τους.

Σε επιτελικό επίπεδο δώσαμε μάχες ώστε να αποφευχθούν συγχωνεύσεις σχολείων μας που θα επέφεραν ταλαιπωρίες και δυσχέρειες μετακινήσεων στο μαθητικό μας δυναμικό.

Συνεργαζόμενοι με τους κατά τόπους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, με τους Διευθυντές των Σχολείων μας και με τους Εκπαιδευτικούς προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Για την νέα Σχολική περίοδο που ξεκινάει, εύχομαι σε όλους τους μαθητές μας καλή και παραγωγική χρονιά με φιλομάθεια και πρόοδο.

Στους εκπαιδευτικούς μας καλό και αποδοτικό έργο στην διαπαιδαγώγηση και στην μόρφωση ικανών και χρήσιμων πολιτών για την κοινωνία μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Δημήτριος Ι. Γαλαμάτης


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT