•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο.Τ.Ε. ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

29 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο.Τ.Ε. ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλβης κατά την συνεδρίασή του στις 21 Ιουλίου του έτους 2011, με την αριθ. 491-2011 ομόφωνη απόφασή του, τάχθηκε κατά της κατάργησης του Εμπορικού καταστήματος του Ο.Τ.Ε. της Ασπροβάλτας, για τους παρακάτω λόγους:

Το εν λόγω εμπορικό κατάστημα, αποτελεί ενδιάμεσος σταθμός του ΟΤΕ μεταξύ των όμορων Νομών Θεσσαλονίκης, Σερρών, Καβάλας, Δράμας.

Αποτελεί σταθμό εξυπηρέτησης πολιτών σε ακτίνα 70 χιλιομέτρων. Πέραν των υπηρεσιών τηλεφωνίας, παρέχει εξυπηρέτηση τόσο στους εν ενεργεία υπαλλήλους όσο και στους συνταξιούχους του ταμείου ΤΑΥΤΕΚΩ-ΤΑΠ ΟΤΕ με θεωρήσεις ιατρικών εξετάσεων – Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Η περιοχή του Δήμου Βόλβης, λόγω της θέσης της και λόγω της αυξανόμενης τουριστικής κίνησης, είναι κόμβος ανάπτυξης.

Η κατάργηση του συγκεκριμένου υποκαταστήματος θα αποδυναμώσει – υποβαθμίσει την Επαρχία, θα επιβαρύνει οικονομικά τους πολίτες της περιοχής μας και παράλληλα θα συμβάλει στην κυκλοφοριακή συμφόρηση της κίνησης της πόλης για την διεκπεραίωση των σχετικών υποθέσεών τους.

Το Εμπορικό κατάστημα του Ο.Τ.Ε. Ασπροβάλτας όχι μόνο πρέπει να διατηρηθεί και να λειτουργεί, αλλά επιβάλλεται και η αναβάθμιση αυτού, λόγω της θέσεώς του και της συνεχόμενης υπέρμετρης αύξησης του πληθυσμού τόσο των μονίμων κατοίκων της περιοχής, όσο και των τουριστών, οι οποίοι κατά τους θερινούς μήνες, ξεπερνούν τις εκατό χιλιάδες.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο κ. Γαλαμάτη Δημήτριο, να συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του Δήμου Βόλβης, σε κοινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιούν Δήμοι μαζί με την Π.Α.Σ.Ε. – Ο.Τ.Ε. υπό την αιγίδα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στις 28 Ιουλίου 2011 κα ώρα 11:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το παρόν ψήφισμα να ανακοινωθεί - μεταδοθεί ευρέως από τα Μ.Μ.Ε. να κοινοποιηθεί στην Διοίκηση του Ο.Τ.Ε. καθώς επίσης και στο αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

 


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT