•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

«Εθισμός σε αλκοόλ, ναρκωτικά και τζόγο» είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ασπροβάλτας.

Ο σύμβουλος απεξάρτησης και ιδρυτής της «ΟΑΣΙΣ», Δαμιανός Δουΐτσης, θα αναφερθεί στον εθισμό και πως επηρεάζει τη ζωή του εξαρτημένου και της οικογένειάς του. Για την προσωπική τους εμπειρία και όσα έζησαν τα χρόνια της εξάρτησης θα μιλήσουν μέλη της «ΟΑΣΙΣ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν σχετικά βίντεο και θα διανεμηθεί το έντυπο υλικό της Όασις για τα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό, τον τζόγο και το διαδίκτυο. Το κοινό θα μπορέσει επίσης να προμηθευτεί το περιοδικό Oasis Magazine και το βιβλίο που έχει γράψει ο κ. Δουΐτσης με τίτλο «Η αποπλάνηση του εθισμού».

Η ομιλία είναι μία συνδιοργάνωση του Κέντρου Υποστήριξης Εξαρτημένων «ΟΑΣΙΣ», του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π.) του Δήμου Βόλβης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροβάλτας.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο Δαμιανός Δουΐτσης υπήρξε εθισμένος σε ναρκωτικά, αλκοόλ και τζόγο και σήμερα είναι σύμβουλος απεξάρτησης. Το 2002 ίδρυσε τη ΜΚΟ Όασις, με σκοπό να μεταφέρει το μήνυμα της λύσης του προβλήματος, σε όσους είναι εξαρτημένοι σε ναρκωτικά, αλκοόλ ή τζόγο. Έχει δώσει δεκάδες ομιλίες σε όλη τη χώρα ενώ για την προσφορά του στον χώρο της απεξάρτησης βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Υγείας και τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT