Εκτύπωση

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020


sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Σταυρός 22/09/2020

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 15557

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 75 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στο Σταυρό την 23η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 π.μ. κατά την οποία θα γίνει συζήτηση και θα ληφθεί απόφαση για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή Δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και έγκριση Σχεδίου Μνημονίου Συνεργασίας, μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Δήμου Βόλβης, για την υλοποίηση του αντικειμένου της δωρεάς

Η πρόσκληση αυτή έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, για λόγους τήρησης προθεσμιών, για λόγους Δημοτικού συμφέροντος και για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, καθώς μας έχει αποσταλεί έγγραφο του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. με επισυναπτόμενη την υπ’ αριθ. 285/11-06-2020 απόφαση του Διοικητικού τους Συμβουλίου (περί αποδοχής δωρεάς από το «ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορωνοϊού COVID – 19), για την κατανομή της δωρεάς αυτής στους Δήμους, υπό τον συντονισμό της Κ.Ε.Δ.Ε. ως ενδιάμεσο φορέα για την υλοποίηση του προγράμματος και είναι απαραίτητη η λήψη απόφασης της Ο.Ε. μέχρι τις 23/09/2020, προκειμένου να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας με την Κ.Ε.Δ.Ε., να κατανεμηθούν οι πιστώσεις και να γίνει η διανομή βασικών επισιτιστικών αγαθών σε ευπαθείς ομάδες, μέσω των αρμοδίων Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλβης.

 

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Ο.Ε.

ΛΙΑΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ