Εκτύπωση

Ξεκινάει να τροφοδοτείται εντός του 2021 ο Σταυρός του Δήμου Βόλβης με φυσικό αέριο, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

«Ξεκινάει να τροφοδοτείται εντός του 2021 ο Σταυρός του Δήμου Βόλβης με φυσικό αέριο,

σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ»

Αγαπητοί δημότες και κάτοικοι της περιοχής,

 

Όπως γνωρίζετε, το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου επεκτείνεται και στην περιοχή μας.

            Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, έως το Σεπτέμβρη του 2021, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η τροφοδοσία του Σταυρού και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε Ασπροβάλτα και Βρασνά.

            Η έναρξη των εργασιών για την επέκταση του δικτύου διανομής θα ξεκινήσει άμεσα, στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών των κατοίκων κατά την επόμενη χειμερινή περίοδο.

            Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025, προβλέπονται επενδύσεις που θα ξεπεράσουν τα 2 εκ. €  στην περιοχή, για την ανάπτυξη των υποδομών, την επέκταση του δικτύου και για την υλοποίηση νέων συνδέσεων.

            Σύμφωνα με την πολιτική της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για όλο το έτος 2021 τα τέλη σύνδεσης θα παρέχονται με 100% έκπτωση, για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και για όλες τις χρήσεις, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη.

            Για την υποβολή των αιτήσεων σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο 11150 και στο εταιρικό site της ΕΔΑ ΘΕΣΣ www.edathess.gr

            Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εφαρμόζει την ηλεκτρονική υπηρεσία Ε-Contract, για την απομακρυσμένη υπογραφή των Συμβάσεων Σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου από το σπίτι.

            Επίσης,  στο  Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Σταυρού, τηλέφωνα 2397021061 και 2397021062, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

           Επισυνάπτεται το έγγραφο της Αίτησης Σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, το οποίο μπορούν να συμπληρώνουν οι πολίτες του Σταυρού στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Βόλβης, καθώς και σχετικό link  (https://www.edathess.gr/aithsh-gia-nea-syndesh/), όπου οι πολίτες μπορούν να εισέρχονται και να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση, αποφεύγοντας την όποια άσκοπη μετακίνησή τους και τη μετάβασή τους με φυσική παρουσία σε Υπηρεσία.

Attachments:
ΑρχείαΜέγεθος Αρχείου
Download this file (ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΔΑ ΘΕΣΣ-1.pdf)ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΔΑ ΘΕΣΣ-1.pdf142 kB