Εκτύπωση

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ο Δήμος Βόλβης στα πλαίσια της καθιέρωσης του Οκτωβρίου, ως μήνα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού, πιστός στο ετήσιο ραντεβού του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών του, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στην Αρέθουσα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Αρέθουσας.

 

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:00 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Αρέθουσας, σχετικά με το καρκίνο του μαστού, θα μιλήσουν: ο Χρήστος Χατζής, εντεταλμένος σύμβουλος Υγείας Δήμου Βόλβης και γενικός ιατρός επιμελητής Β’ Κέντρου Υγείας Μαδύτου, καθώς και ο Γεώργιος Ρόιδος, χειρουργός μαστού.

 

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τη συχνότερη κακοήθεια στο γυναικείο πληθυσμό και την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες και ο αποτελεσματικότερος τρόπος αντιμετώπισης του είναι η πρόληψη. Για το λόγο αυτό στην ομιλία, θα υπάρξουν  εισηγήσεις σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, τις μεθόδους πρόληψης εμφάνισης της ασθένειας μέσω των  απαραίτητων εξετάσεων καθώς και εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης του.

 

Μην ξεχνάτε: Ο καρκίνος του μαστού προλαμβάνεται. Η πρόληψη σώζει ζωές!