Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ANAKOIΝΩΣΗ

Από την περασμένη Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017, ο δήμος Βόλβης υφίσταται κι αυτός τις συνέπειες της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας.

Από την πρώτη στιγμή, δημοτικοί υπάλληλοι και ιδιώτες εργολήπτες, ρίχθηκαν στη μάχη κατά του παγετού και του χιονιά, επιχειρώντας να κρατήσουν προσβάσιμο το οδικό δίκτυο.

Παρά τις δεδομένες δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες, επιχειρούν διαρκώς 2 αλατιέρες, 7 JCB, 3 γκρέϊντερς, 4 φορτωτές, 6 τρακτέρ, 3 υδροφόρες, φορτηγά, ημιφορτηγά κ.ά., σε όλη την έκταση του δήμου, επιτυγχάνοντας να είναι ανοικτές οι κύριες οδικές αρτηρίες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμος Βόλβης με 39 οικισμούς, ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση στη Κεντρική Μακεδονία, διατρέχεται από την Εγνατία οδό, την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, και πληθώρα επαρχιακών και αγροτικών δρόμων, που δυσχεραίνουν ιδιαίτερα κάθε προσπάθεια, διάνοιξής τους.

Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια, ώστε κάθε κοινότητα να είναι προσβάσιμη. Σε αυτή την προσπάθεια είχαμε βοηθούς και πολλούς δημότες μας, τους οποίους κι ευχαριστούμε πολύ, ελπίζοντας ότι το παράδειγμά τους θα ενεργοποιήσει όλους μας.

Για τον λόγο αυτό, έχει εγκαίρως μοιρασθεί αλάτι σε όλες τις δημοτικές ενότητες και καλούμε τους πολίτες να το χρησιμοποιήσουν σε εισόδους σπιτιών και καταστημάτων, ώστε να συνδράμουν στο έργο των δημοτικών υπαλλήλων.

Οφείλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συνδημότες μας, ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό τον αγώνα για να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία και θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόησή σας για όποια τυχόν ολιγωρία σημειώθηκε.

Οι υπηρεσίες του δήμου Βόλβης είναι στη διάθεσή σας και παρακαλούμε όσοι αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα, να επικοινωνείτε άμεσα με τους δημοτικούς υπαλλήλους, ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα λύσεις