•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκδήλωση για τη δια βίου μάθηση στην εορτή των Τριών Ιεραρχών

Συζήτηση με εισηγητή τον επίτιμο σχολικό σύμβουλο Γιώργο Καρατάσιο και βεβαιώσεις για τους συμμετέχοντες στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βόλβης

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών, που προστατεύουν τα Γράμματα και την Εκπαίδευση, τιμήθηκε από τον δήμο Βόλβης με μια εκδήλωση αφιερωμένη στη δια βίου μάθηση.

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Σταυρό, πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τη δια βίου μάθηση και την επιμόρφωση με εισηγητή τον κ. Γιώργο Καρατάσιο, επίτιμο σχολικό σύμβουλο, διδάκτωρ Πολυτεχνικής Σχολής και πρώην διδάσκοντα στα Πανεπιστήμια Μακεδονίας, ΑΠΘ, Δυτικής Μακεδονίας και Νεάπολις – Πάφου.

Ακολούθησε η επίδοση βεβαιώσεων στους 38 συμμετέχοντες στα τμήματα Γερμανικά Α1 και Ιταλικά Α1 των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βόλβης.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης Δήμου Βόλβης έχει σε εξέλιξη τα τμήματα Ιταλικά Α2 και Ισπανικά Α1, ενώ προετοιμάζεται η λειτουργία τμημάτων Ιταλικών και Γερμανικών και συνεχίζεται η συλλογή αιτήσεων για άλλες θεματικές ενότητες σχετικές με τον σχολικό εκφοβισμό και τη σύγχρονη οικογένεια.