•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης υπέρ του εμβολιασμού

Κάλεσμα του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης στους δημότες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, προασπίζοντας τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλβης, έπειτα από σχετική πρόταση του δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, εξέδωσε ομόφωνα ψήφισμα, με το οποίο προτρέπει όλους τους δημότες να εμβολιαστούν.
Ειδικότερα στο ψήφισμα αναφέρεται:
«Σχεδόν δυο χρόνια μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού, η πανδημία δείχνει και πάλι ότι δεν έχει εκλείψει, αντιθέτως καθημερινά καταγράφονται μεγάλοι αριθμοί κρουσμάτων, διασωληνωμένων και δεκάδες θύματα.
Η απειλή για τη ζωή μας, συμβαδίζει μαζί με τις οδυνηρές επιπτώσεις στην οικονομία και την κοινωνία.
Ιδιαίτερα η Βόρεια Ελλάδα, δείχνει να δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά από το νέο κύμα της πανδημίας.
Η επιστημονική κοινότητα με σαφήνεια έχει υποδείξει τη λύση για την αντιμετώπισή της.
Μόνο ο εμβολιασμός μπορεί να δημιουργήσει την επιδιωκόμενη ανοσία.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλβης, καλεί τους δημότες να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19, προστατεύοντας τον εαυτό τους, αλλά και το κοινωνικό σύνολο.
Δείχνουμε υπευθυνότητα, συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας  και παίρνουμε πίσω τη ζωή μας.
ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ».
Μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου και συναντήθηκε με τον διευθυντή του κ. Αντώνη Στοϊτσα, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του δήμου Βόλβης, στον αγώνα που δίνουν αυτή την περίοδο, γιατροί και νοσηλευτές.
«Το νέο κύμα της πανδημίας», δήλωσε, «πλήττει και τον δήμο μας, διαφοροποιώντας την επιδημιολογική εικόνα, καθώς φέρνει αύξηση των κρουσμάτων. Οφείλουμε όλοι να υψώσουμε τείχος προστασίας. Με το ψήφισμα μας, προτρέπουμε τους συνδημότες μας, μέσω του εμβολιασμού, να προασπίσουν τη δική τους και τη δημόσια υγεία. Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσουμε το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, στον καθημερινό υπεράνθρωπο αγώνα που δίνει, προσπαθώντας να σώσει ζωές».

ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νέας Μαδύτου κ. Αντώνη Στοϊτσα
Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νέας Μαδύτου κ. Αντώνη Στοϊτσα