•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνάντηση Δήμαρχου Βόλβης με τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Θ.

Επίκεντρο οι νέες συνθήκες που δημιουργεί στις εργασιακές σχέσεις η παρούσα συγκυρία με την πανδημία του κορονοϊού

Στην άμεση ανάγκη να συνεργαστούν στενά Τοπική Αυτοδιοίκηση και φορείς, ώστε να ξεπεραστεί το πλήγμα που δημιουργεί στην απασχόληση ο κορονοϊός, συμφώνησαν ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) Χάρης Κυπριανίδης.
Κατά τα διάρκεια της συνάντησης τους στο Δημαρχείο Βόλβης στον Σταυρό, επισημάνθηκε ότι αποτελεί εθνική προτεραιότητα η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά και η διατήρηση των υπαρχουσών.
Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι απαιτούνται κοινές πρωτοβουλίες και συνεργασίες με τη συμμετοχή του ΕΚΘ, ώστε να καταπολεμηθεί η ανεργία που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της πανδημίας.
Όπως επισήμανε και ο δήμαρχος Βόλβης, οι δράσεις αυτές πρέπει να έχουν σημείο αναφοράς και στις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες κάθε περιοχής, όπως παράδειγμα ο τουρισμός και η αγροτική οικονομία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.