Εκτύπωση

Η γιορτή παιδείας και κοινωνικής προσφοράς

Στο κατάμεστο Γυμναστήριο Σταυρού τιμήθηκαν οι επιτυχόντες εισακτέοι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,
μαζί με πολίτες και φορείς για την προσφορά τους στα κοινά


Η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, βραβεύτηκε από τον δήμο Βόλβης, στο πρόσωπο των 109 αγοριών και κοριτσιών που εισήχθησαν με επιτυχία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2019.
Στην Γιορτή Παιδείας και Κοινωνικής Προσφοράς, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο του Σταυρού, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) βράβευσε ακόμα, πολίτες και φορείς του δήμου Βόλβης, που διακρίθηκαν για το κοινωνικό τους έργο στον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το περιβάλλον.

Τιμήθηκαν ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Νέας Απολλωνίας, για την πλούσια περιβαλλοντική και πολιτιστική του δράση, ο Δημήτρης Σαμαράς πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρασνών για την πολυσχιδή προσφορά του στον πολιτισμό, ο Γιώργος Ξανθούλης από το Σκεπαστό για την συνδρομή του στην διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ανατολικής Ρωμυλίας, ο Χρήστος Μπούρας από την Μικρή Βόλβη, καθηγητής των ΤΕΦΑΑ στο ΑΠΘ, για την συνεισφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, καθώς και ο Ευάγγελος Παπαθανασίουγια την ανιδιοτελή προσφορά του στους συλλόγους και στην κοινωνία της Νέας Μαδύτου. Ακόμα, οι συγγενείς του εκλιπόντος πρώην δημάρχου Εγνατίας Γιώργου Αθανασιάδη, παρέλαβαν τιμητική διάκριση για την πολυετή προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πλαισίωσαν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μαθητές και καθηγητές της Μουσικής Σχολής του Δήμου Βόλβης, βραβεύτηκε και ο πτυχιούχος της Σχολής Παρίσης Ποϊκλής, ο οποίος αρίστευσε στις εξετάσεις πιάνου.
Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, τόνισε στον χαιρετισμό του, ότι οι επιτυχόντες νέοι και νέες, είναι μια από τις πιο αισιόδοξες πτυχές του χρόνου που πέρασε, δικαιώνοντας την προσπάθεια τους, ενώ επαίνεσε και την συνδρομή των γονέων και των καθηγητών τους, στην επιτυχία τους.
Η πρόεδρος του ΟΠΑΠ Μαρία Δαγκλή, επισήμανε ότι η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το περιβάλλον, βραβεύονται από τον δήμο Βόλβης, ως παραδείγματα προς μίμηση για όλους τους πολίτες.