•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Ευκαιρίες για νέους επιχειρηματίες στον Δήμο Βόλβης
  • Ευκαιρίες για νέους επιχειρηματίες στον Δήμο Βόλβης

Ευκαιρίες για νέους επιχειρηματίες στον Δήμο Βόλβης

Σεμινάριο για τη νεανική επιχειρηματικότητα πραγματοποιήθηκε στον Σταυρό, σε συνεργασία του δήμου Βόλβης και της Projectyou

Σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης συγκεντρώνει η νεανική επιχειρηματικότητα στον δήμο Βόλβης, με επίκεντρο τον τουριστικό τομέα, είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στον Σταυρό, από τον δήμο Βόλβης και την Projectyou.
Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης, ο συνιδρυτής της Projectyou Κώστας Θεοφανίδης, πιστοποιημένος εκπαιδευτής για νέους επιχειρηματίες – startups, με πολύχρονη προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών εταιριών, παρουσίασε το πλέγμα των δράσεων που μπορεί να περιλαμβάνει η ανάπτυξη νέας επιχειρηματικής δράσης σήμερα.
Η αξιολόγηση μιας οικονομικά βιώσιμης ιδέας, οι τρόποι χρηματοδότησης, τα λειτουργικά σχέδια και η προβολή μιας νέας επιχείρησης, ήταν ορισμένα από τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Δεν έλειψαν και οι πιο εξειδικευμένες  αναφορές στις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ) ή στη χρήση του διαδικτύου, πάντα προσαρμοσμένες στο οικονομικό περιβάλλον του δήμου Βόλβης.
Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας στον χαιρετισμό του τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που αποκτά η νεανική επιχειρηματικότητα ειδικά για ένα δήμο, ο οποίος επιδιώκει να απασχολεί δημιουργικά τη νεολαία και όχι να τη βλέπει να φεύγει στο εξωτερικό ή σε μεγάλες πόλεις. Επισήμανε μάλιστα ότι ο τουριστικός κλάδος που βρίσκεται σε άνθηση στον δήμο Βόλβης τα τελευταία χρόνια, προσφέρει πολλές ευκαιρίες απασχόλησης τόσο για τους νέους επιχειρηματίες, όσο και για τους υφιστάμενους που θέλουν να ασχοληθούν με νέες προκλήσεις.


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT
 

Ενημέρωση σχετικά με τον κορωνοϊό (Covid-19)
Ενημέρωση σχετικά με τον κορωνοϊό (Covid-19)
Κλείσιμο