•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ομιλία για την ενδοσχολική βία στη Νέα Απολλωνία

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Βόλβης και της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Συνεχίζοντας την εκστρατεία κατά της ενδοσχολικής βίας (bulling), ο δήμος Βόλβης οργάνωσε ενημερωτική ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Νέας Απολλωνίας την Τρίτη 16 Απριλίου.
Την εκδήλωση που παρακολούθησαν πολλοί γονείς οργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε συνεργασία με την οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η ψυχολόγος Σταματία Γαβριηλόγλου, μίλησε για το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας (bullying), που απασχολεί γονείς και εκπαιδευτικούς ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από παρισταμένους.
Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη εκδήλωση αυτού του είδους, που επισφραγίζει τη συνεργασία δήμου Βόλβης – «Χαμόγελο του Παιδιού». Μάλιστα, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βόλβης καλεί τους γονείς να απευθύνονται σε αυτό για σχετικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την οργάνωση «Χαμογελο του Παιδιού».

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ
ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ
ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ