•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρχίζει το Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Δήμου Βόλβης

Ο πρώτος κύκλος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας εγκαινιάζεται στις 28 Ιανουαρίου από τον Σταυρό

Η νέα χρονιά αρχίζει στον δήμο Βόλβης με την έναρξη λειτουργίας του δημοτικού  Λαϊκού Πανεπιστημίου, που θα μεταδίδει γνώση σε διάφορους θεματικούς κύκλους.

Πρώτη είναι η ενότητα διαλέξεων ψυχολογίας-κοινωνιολογίας, την οποία οργανώνει η Αντιδημαρχία Δημοτικών Ενοτήτων, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με τον  Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας.

Η αρχή γίνεται στις 28 Ιανουαρίου 2024 από την έδρα του δήμου, τον Σταυρό, με το θέμα: «Η σημασία των αδελφικών σχέσεων στην ενήλικη ζωή: Αγκάθια, συγκρούσεις και ανταγωνισμοί. Διαχείριση και προοπτικές», με εισηγήτρια την Msc κοινωνική λειτουργό, ψυχοθεραπεύτρια – οικογενειακή θεραπεύτρια Σοφία Κουτσογιαννίδου.

Ανά μήνα θα πραγματοποιούνται και οι υπόλοιπες διαλέξεις του θεματικού κύκλου, σε όλες τις δημοτικές ενότητες, ενώ σταδιακά θα αναπτυχθούν και άλλα γνωστικά αντικείμενα.

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δήμου Βόλβης, απευθύνεται σε όλους τους πολίτες κάθε περιοχής του δήμου και είναι δωρεάν για κάθε δημότη.

Δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλ. 2393 330100 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρχίζει το Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Δήμου Βόλβης