•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Δημάρχου

Το γραφείο του Δημάρχου Βόλβης βρίσκεται στο Σταυρό, την έδρα του καλλικρατικού Δήμου Βόλβης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί του χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα ή στο τηλέφωνο +30 23970 61661 .

{component url='index.php?option=com_rsform&Itemid=148'}

{gmapfp id="4" zmap="11" wiki="2" hmap="400" lmap="400"}


Ο Δημήτρης Γαλαμάτης γεννήθηκε στο Σταυρό το 1971, όπου και πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σταυρού με Άριστα.

Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Αντιγόνη Καρατζολίτη και έχουν ένα γιο το Γιάννη και μία κόρη.

Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής. Είναι υποψήφιος διδάκτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, με αντικείμενο έρευνας τη βιολογική πτηνοτροφία.

 

Ο Δημήτρης Γαλαμάτης διετέλεσε αντιπρόεδρος στον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και εργαστηριακός συνεργάτης στο τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.Δίδαξε στη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων στο ΑΠΘ για τη ζωική παραγωγή με έμφαση στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και εξακολουθεί να συμμετέχει με ανακοινώσεις του σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ακόμα, διετέλεσε μέλος των ΚΣ ΕΦΕΕ και ΦΕΑΠΘ, της Συγκλήτου του ΑΠΘ, του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Κτηνιατρικής και της Γενικής Συνέλευσης του τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ.

Το 2004 εκλέγεται μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου ως Βουλευτής της ΝΔ της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Το ίδιο έτος εκλέγεται Γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρίας, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – όπου διετέλεσε και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ.- και της Παγκόσμιας Ένωσης Κτηνιάτρων.

Εργάστηκε ως επόπτης κτηνίατρος στον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Από 1/1/2011 είναι εκλεγμένος Δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού Δήμου Βόλβης.


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT