•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέα

ΓΙΟΡΤΗ ΡΙΓΑΝΗΣ 2011

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΡΙΓΑΝΗΣ 2011

Έντονο το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων αλλά και του κόσμου που παρευρέθηκε στη «Γιορτή Ρίγανης 2011» στη Μαυρούδα του Δήμου Βόλβης. Μετά από σειρά διαλέξεων και παρουσιάσεων σχετικά με τις προοπτικές που ανοίγονται στον τόπο από τη συστηματική καλλιέργεια της ρίγανης, παρουσιάστηκαν παραδοσιακά εδέσματα με μία σύγχρονη ματιά από τον chef Λούη Χρυσοστόμου.

Ξεχώρισε η παρουσία του διακεκριμένου ηθοποιού Γρηγόρη Βαλτινού ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση προσκεκλημένος του Δημάρχου Βόλβης και δήλωσε τη σημασία στήριξης του πολιτισμού και των παραδοσιακών προϊόντων ειδικά στη συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας.

Στους παρευρισκόμενους δόθηκε ρίγανη αλλά και ένα καινοτόμο προϊόν που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, σάλτσα με βάση τη ρίγανη.

Η έκτη συνεχόμενη διοργάνωση της γιορτής έκλεισε με παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία της Μαυρούδας. Μέσα από αυτή την εκδήλωση ο Δήμος Βόλβης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος αλλά και τους τοπικούς φορείς κάνει μία σημαντική προσπάθεια να προωθήσει τη ρίγανη της Μαυρούδας η οποία θεωρείται η ποιοτικότερη στην Ελλάδα.Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT