•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δράσεις

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΜΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25 Ιουλίου 2011

Ο τουρισμός και οι επενδύσεις στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Βόλβης κ. Δημήτρη Γαλαμάτη με τον γερμανό πρόξενο Θεσσαλονίκης κ. WolfgangHoelscherObermaier 

Η τουριστική ανάπτυξη και ανάδειξη του δήμου Βόλβης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου κ. Δημήτρη Γαλαμάτη με τον γενικό πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Wolfgang Ηoelscher – Οbermaier, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, στο δημαρχείο του δήμου Βόλβης, στο Σταυρό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που εγκαινιάζει ο δήμαρχος Βόλβης με εκπροσώπους ξένων χωρών και ειδικότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να προωθηθεί το τουριστικό προϊόν της περιοχής σε νέες αγορές και να αναδειχθεί ο Δήμος Βόλβης ως τόπος προσέλκυσης νέων επενδυτικών προγραμμάτων.

Ο κ. Ηoelscher – Οbermaier, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για θέματα ανάπτυξης με εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων της περιοχής, στη διάρκεια ανοικτής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Επί τάπητος τέθηκαν θέματα τουριστικής συνεργασίας, η δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών στον τομέα των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, καθώς και η προσέλκυση επενδύσεων στο δήμο Βόλβης, με σκοπό την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Ο δήμαρχος κ. Δ. Γαλαμάτης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Ηoelscher – Οbermaier για την επίσκεψή του, αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η δημοτική αρχή για την ανάπτυξη της περιοχής, ενώ σημείωσε ότι θα επιδιώξει τη διεύρυνση των επαφών με ξένους διπλωμάτες.

Έπειτα από τις συναντήσεις που είχε ο Γερμανός πρόξενος στο δημαρχείο, ξεναγήθηκε στον Σταυρό, στα Λουτρά Απολλωνίας και σε άλλες περιοχές τουριστικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος του δήμου Βόλβης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Γαλαμάτη.

 

Παρακαλούμε για δημοσίευση/ αναμετάδοση

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Από τον δήμο Βόλβης

Τηλ. κέντρο 23970 61900

1

3

4


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT