•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΤΛ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του δήμου μας η κατηγορία "Νέα" έχει τεθεί στην διάθεση όλων των πολιτιστικών συλλόγων, κοινωφελών σωματείων, αθλητικών σωματείων, εθελοντικών ομάδων κ.τ.λ που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του δήμου Βόλβης για την ανάρτηση ειδοποιήσεων , ενημερώσεων, προσκλήσεων και λοιπών ανακοινώσεων που τους αφορούν.

Παρακαλούμε το υλικό προς ανάρτηση να αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δήμου στην διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να αναφέρεται ο ανάλογος τίτλος ανάρτησης που επιθυμεί ο εκάστοτε αποστολέας του μηνύματος και σε χρόνο έγκαιρο όσον αφορά το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας για επιβεβαίωση του αποστολέα των μηνυμάτων.