•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "LEADER" ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΔΥΤΟΥ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 2ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΣΤΟ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(ΑΞΟΝΑΣ 4 ΤΟΥ ΠΑΑ 2007-2013)

Στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER, η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ, διοργανώνει σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων στην έδρα κάθε Δημοτικής Ενότητας (πρώην Καποδιστριακού Δήμου) της περιοχής παρέμβασης.

Οι βασικές κατηγορίες δράσεων που περιλαμβάνονται στην 2η Πρόσκληση και αφορούν σε ιδιωτικές επενδύσεις, είναι η ενίσχυση επιχειρήσεων μεταποίησης προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής, η δημιουργία υποδομών διανυκτέρευσης, εστίασης, αναψυχής, επισκέψιμων αγροκτημάτων, εναλλακτικών μορφών τουρισμού, επιχειρήσεων ειδών διατροφής, βιοτεχνικών μονάδων, γραφείων προώθησης αγροτικού πληθυσμού, κλπ. Επιπλέον η πρόσκληση αφορά και σε μια δράση ενίσχυσης πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Περιοχή εφαρμογής των δράσεων, στις οποίες αναφέρεται η 2η Πρόσκληση αποτελεί η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος, δηλαδή η περιοχή συγκεκριμένων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της Υπαίθρου του Νομού Θεσσαλονίκης.

Μετά την 1ης κεντρική ενημερωτική εκδήλωση για τον Δήμο Βόλβης (14-5-2012), έχει προγραμματισθεί και μία επιπλέον ενημερωτική εκδήλωση για την Δημοτική Ενότητα Μαδύτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5/6/2012, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρώην Δημαρχείο Μαδύτου και ώρα 7:30μ.μ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔΠ LEADER

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ