•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΑΛΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΑΛΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Με την έλευση του νέου χρόνου, έχοντας την τεράστια ευθύνη διοίκησης του Δήμου Βόλβης και αισθανόμενος την ανάγκη αλλά και το θεσμικό καθήκον να επικοινωνήσω με τους συνδημότες μου, σας καταθέτω τις θερμότερες ευχές μου.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια βιώνουμε όλοι μας τις δυσβάσταχτες επιπτώσεις της πολύπλευρης οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της ραγδαίας επιδείνωσης των καταστάσεων και των δυσχερειών για την στοιχειώδη κάλυψη των βιοποριστικών μας αναγκών.

Ως δημοτική αρχή, τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του νεοσύστατου Δήμου μας, προσπαθήσαμε, και σε μεγάλο βαθμό θεωρώ ότι πετύχαμε, την ομαλή ενσωμάτωση και συγχώνευση των πρώην Δήμων στο νέο διοικητικό μας οικοδόμημα.

Μέσα στο γενικό κλίμα της ανασφάλειας και του οικονομικού μαρασμού, με συντονισμένες προσπάθειες εφαρμόσαμε δομικές αλλαγές και με οικονομίες κλίμακας περιορίσαμε τις λειτουργικές μας δαπάνες ώστε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και τις προκλήσεις της εποχής μας.

Βασικός και κύριος στόχος μας, παραμένει η στήριξη και η αναβάθμιση των συνθηκών ζωής των κατοίκων μας και η περαιτέρω αναπτυξιακή επανεκκίνηση της περιοχής μας.

Στην απαρχή κάθε νέου ημερολογιακού χρονικού ορίζοντα, εύλογα η ανθρώπινη φύση μας, διακατέχεται από ενδόμυχο κλίμα ανάταξης και αισιοδοξίας.

Καλώ όλους τους συνδημότες μας, με υπομονή και επιμονή να σταθούν όρθιοι, αλληλέγγυοι και δυνατοί.

Έχουμε τις προϋποθέσεις και μπορούμε να ξεπεράσουμε και αυτές τις συμπληγάδες.

Με κοινωνική συνοχή και αποφασιστικότητα, μπορούμε να ξαναβρούμε το χαμένο μας χαμόγελο και την αναπτυξιακή μας προοπτική.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους κατοίκους τους Δήμου μας και σε όλο τον κόσμο, το 2012 να μας συνοδεύει με υγεία, ευτυχία, ευημερία και πρόοδο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Βόλβης

Δημήτρης Γαλαμάτης