•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

Δωρεάν Πρόσβαση των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (Λευκές Περιοχές) στο Πρόγραμμα Ελληνικών Τηλεοπτικών Σταθμών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Σταυρός, 02/11/2021

ΕΡΓΟ: ‘ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ (Π.Ε.Τ.Κ.) ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ’

(Δ.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ: ΛΟΥΤΡΑ ΒΟΛΒΗΣ, ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ, Δ.Ε. ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ: ΑΡΕΘΟΥΣΑ, ΚΑΤΩ ΣΤΕΦΑΝΙΝΑ, ΛΕΥΚΟΥΔΑ, ΛΙΜΝΗ, ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΑΝΟΙΞΙΑ, ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΟ, Δ.Ε. ΜΑΔΥΤΟΥ: ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ, ΚΟΚΚΑΛΟΥ, ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ, Δ.Ε. ΡΕΝΤΙΝΑΣ: ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΒΑΜΒΑΚΙΑ, ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΒΗ, ΡΕΝΤΙΝΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ)

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ξεκίνησε ο νέος κύκλος αιτήσεων μέσω Θυρίδας (gov.gr) για την υπαγωγή των δικαιούχων στο μητρών των Λευκών Περιοχών.

Η Θυρίδα αφορά σε υποβολή αιτήσεων των μονίμων κατοίκων (όσων διατηρούν κύρια και μόνιμη κατοικία στις ανωτέρω περιοχές) για δωρεάν πρόσβαση σε εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Η υποβολή των αιτήσεων έχει ενεργοποιηθεί και θα παραμείνει ενργή στο διάστημα 1.11.2021 – 15.11.2021.

Όσοι πολίτες δεν προλάβουν να αιτηθούν την ένταξή τους στο μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στον επόμενο κύκλο επικαιροποίησης του μητρώου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά από τον πολίτη, μέσω της σχετικής εφαρμογής της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr – https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/telepikoinonies/leukes-periohes), είτε μέσω των ΚΕΠ, μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά έγγραφα, προκειμένου να πιστοποιηθούν οι πολίτες ως δικαιούχοι του έργου και να ενταχθούν σε αυτό.

Οι δικαιούχοι, μέσω του προγράμματος, λαμβάνουν οκταετή (8 έτη) πρόσβαση στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας και παροχή και εγγύηση εξοπλισμού, όπου απαιτείται για την τεχνολογία ευρυεκπομπής του Παρόχου.

Πληροφορίες: στα κατά τόπους ΚΕΠ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΛΙΑΜΑΣ Ι. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT