•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «VETS IN ACTION», ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Βόλβης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Οργάνωση «Vets In Action», υλοποιεί το δεύτερο πρόγραμμα εμβολιασμών, στειρώσεων και ηλεκτρονικής καταγραφής αδέσποτων ζώων, από την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 έως και την Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017.

Για την εφαρμογή του προγράμματος αυτού θα χρησιμοποιηθεί το δημοτικό κτίριο που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κοκκαλούς της Δ.Ε. Απολλωνίας (στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας).

Συνεργεία του Δήμου Βόλβης θα προχωρήσουν στην περισυλλογή των αδέσποτων ζώων. Παρακαλούνται οι ευαισθητοποιημένοι φιλόζωοι δημότες να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια, μεταφέροντας τα αδέσποτα ζώα, που τυχόν φροντίζουν στην γειτονιά τους, ώστε να γίνουν η ηλεκτρονική καταγραφή, ο εμβολιασμός και η στείρωση τους, από τους κτηνιάτρους.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2393330115

Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Βόλβης

Βασίλειος Σιάγκας