•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ο Δήμος Βόλβης στα πλαίσια της καθιέρωσης του Οκτωβρίου, ως μήνα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού, πιστός στο ετήσιο ραντεβού του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών του, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στην Αρέθουσα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Αρέθουσας.

 

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:00 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Αρέθουσας, σχετικά με το καρκίνο του μαστού, θα μιλήσουν: ο Χρήστος Χατζής, εντεταλμένος σύμβουλος Υγείας Δήμου Βόλβης και γενικός ιατρός επιμελητής Β’ Κέντρου Υγείας Μαδύτου, καθώς και ο Γεώργιος Ρόιδος, χειρουργός μαστού.

 

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τη συχνότερη κακοήθεια στο γυναικείο πληθυσμό και την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες και ο αποτελεσματικότερος τρόπος αντιμετώπισης του είναι η πρόληψη. Για το λόγο αυτό στην ομιλία, θα υπάρξουν  εισηγήσεις σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, τις μεθόδους πρόληψης εμφάνισης της ασθένειας μέσω των  απαραίτητων εξετάσεων καθώς και εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης του.

 

Μην ξεχνάτε: Ο καρκίνος του μαστού προλαμβάνεται. Η πρόληψη σώζει ζωές!

 


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT