•      •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΛΙΑΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΛΙΑΜΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Τρίτη 6 Ιουνίου, εύχομαι ολόψυχα στις μαθήτριες και τους μαθητές που εξετάζονται, να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Σας προτρέπω, να αντιμετωπίσετε την όλη διαδικασία με ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση. Οι εξετάσεις αποτελούν την «πύλη» για την είσοδο σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή σας. Φυσικά, δεν οδηγούν στη μοναδική επιλογή επαγγελματικής αποκατάστασης, γι αυτό και δεν πρέπει να προσέλθετε με άγχος, καθώς η επιτυχία ή η αποτυχία, δεν είναι απόλυτος θρίαμβος ή ολοκληρωτική καταστροφή αντίστοιχα.

Ακόμα, εύχομαι δύναμη και υπομονή στις οικογένειες σας, οι οποίες τόσο μόχθησαν για να στηρίξουν την προσπάθεια σας, μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Επίσης, απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς, ελπίζω να δικαιωθούν οι προσπάθειες τους και να δουν τις μαθήτριες και τους μαθητές τους, να εκπληρώνουν τις ακαδημαϊκές προσδοκίες τους.

Όλος ο μηχανισμός του δήμου Βόλβης, είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των εξεταστικών κέντρων, για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Καλή επιτυχία!

Διαμαντής Λιάμας

Δήμαρχος Βόλβης


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57014

Γραμμή Δημότη: 2397061900
Δημοτολόγια: 2397027535
Οικονομική Υπηρεσία: 2397330200
Γραμματεία Δημάρχου: 2397061661
E-mail: dimos@dimosvolvis.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020»
Χάρτης Δήμου Βόλβης

Κατεβάστε τον χάρτη του Δήμου Βόλβης
για συσκευές Android
από το link: tiny.cc/n8okbz

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης
ΚΕΠ
ΥΕΑΗΔ
Δι@ύγεια • διαφάνεια στο κράτος
ΣΥΖΕΥΞΙΣ
ΠΚΜ Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
wcag2AAA © 2021 Δήμος Βόλβης | Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Infinite ICT