•       •   
  • 2397061900
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΛΙΑΜΑ

sima

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΛΙΑΜΑ

  Η έλευση του νέου χρόνου, αποτελεί αφετηρία ελπίδας για όλο τον κόσμο.

     Διατηρούμε άσβεστη την προσδοκία ότι το μήνυμα αγάπης που έφερε η Γέννηση του Χριστού, θα φωλιάσει μέσα στις καρδιές μας και θα μας οδηγήσει σε καλύτερες αποφάσεις για εμάς, την οικογένεια μας και τους συνανθρώπους μας.

     Δεν ξεχνάμε, ότι αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά, οφείλουμε να δείξουμε ανθρωπιά στον συνάνθρωπο μας, να αποδείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη σε όσους δοκιμάζονται περισσότερο. Αυτή είναι μια ευθύνη όχι μόνο προσωπική, αλλά και συλλογική.

     Ως δημοτική αρχή του Δήμου Βόλβης, έχουμε πλήρη επίγνωση αυτής της ευθύνης, που αποτελεί οδηγό στην προσπάθεια μας, να διαμορφώσουμε συνθήκες για μια καλύτερη ζωή, για όλους.

     Η αδιάκοπη αυτή προσπάθεια, δεν έχει μόνο τον κοντινό στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα μας, αλλά και το σημαντικότερο μακρινό στόχο, να βάλει στέρεα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.

     Το 2017, ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια του Θεού θα είναι ένας χρόνος, όπου θα δούμε ξανά να ανθίζει το χαμόγελο στα χείλη όλων μας, να σταματήσουν οι αδικίες, οι βαναυσότητες, οι πόλεμοι και να επικρατήσουν η αγάπη, η δικαιοσύνη και η ειρήνη.

     Για το νέο έτος, εύχομαι υγεία, ευτυχία και δημιουργία, σε εσάς και τις οικογένειες σας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ